Naše tipy na vánoční dárky

Už jste se svými dětmi psali Ježíškovi? Zřejmě ano a s velkou pravděpodobností už pomalu plníte tajné úkryty jednotlivými položkami ze seznamu.
Myslíme si, že dřevěné hračky jsou trendy ve své pravosti. Dokonce už jsou trendy několik dekád, ne-li století.Pokud investujete do dřevěných hraček za účelem domácího vzdělání, investujete do něčeho co je dost odolné a všestranné aby rostlo s vaším dítětem. Zatímco existuje hodně cool, nových vzdělávacích výrobků na trhu, dřevěné hračky mají určitou přidanou hodnotu.
Jukněte tedy na naše tipy na vánoční dárky .

Výtvarné a kreativní sady pro děti , Omalovánky


Každé dítě čerpá potěšení z vytváření něčeho krásného vlastníma rukama. Nezáleží na tom jestli se váš mladý umělec specializuje na malování, dekorování, aranžování květin, knihu výstřižků, modelování plastelíny nebo něco úplně jiného, připravte se na hodiny zábavy s našimi sadami !










Dřevěné potraviny

Děti milují vaření!
Děti budou milovat průzkumy každé sady s jinou tématikou – od krájení a pečení sušenek až po pizza sady - vaří a připravují pokrmy a pochoutky pro každou příležitost.










Puzzle

Puzzle dělají mnohem více než jenom lákají se svými živými barvami a zajimavými tvary. Najít správné místo pro každý kousek procvičuje koordinaci rukou s očima a také pomáhá zlepšovat řešení problémů. 










 

Magnetky pro děti

Tyto hry nabízejí nekonečně mnoho variant k hraní, zlepšují koordinaci rukou s očima a jemnou motoriku. Skvěle k přiřazování, roztřídění a vypravěčství.

Klasické dřevěné hračky

Inovativní design, živé barvy a veselá grafika se spojily aby zlepšily koordinaci rukou s očima, jemnou motoriku a ranné přiřazování tvarů, rozpoznávání barev a dovednosti s posloupností. 






















 

Moje první dřevěné hračky - dřevěné hračky pro nejmenší

Ručně vyrobené a navržené aby vydržely roky hraní, tyto hračky podporují jemnou motoriku, dotykový a kognitivní rozvoj a koordinaci rukou s očima. Každý kousek je obroušen do hladka a potažen netoxickou barvou. 






 
Dřevěné hračky stojí možná o něco víc než nejnovější vzdělávací hračky, ale také poskytují neuvěřitelnou hodnotu. Raději než nabídnout účelnou sadu s omezeným použitím, dřevěné hračky mají potenciál vydržet roky. Jak děti rostou, najdou jiné způsoby jak využít dřevěné hračky k rozvíjení představivosti, řešení problémů a rozvoji jemné motoriky a uvažovacích schopností. Nejsou to sice hračky co děti vidí v televizi nebo u svých kamarádů, ale jsou nadčasové a dovolují dětem aby se učily pokaždé když si s nimi hrají a jejich krása a bezpečnost znamená, že můžou být ponechány dětem k volnému hraní a nemusí být někde uskladněny.


Komentáře

Oblíbené příspěvky