Vozítka

Tříkolky a odrážedla zlepšují dětem motorické dovednosti, představivost a smysly. Dopřává jím to svobodu pohybu a přináší každodenní radost. Naučit se jezdit na kole je velmi důležitou součástí dětského vývoje. Zlepšuje to motorické dovednosti, rovnováhu a dětem dodává vysokou herní hodnotu.

Odrážedla
 
Abc La Cosa jsou dobře ovladatelná, atraktivní odrážedla, specificky navržena pro použití v uzavřených prostorech. Jsou velmi tichá a mají super hladký chod. I ty nejmenší děti můžou jezdit po domácnosti s velkou přesností a překvapivě potichu! Tříkolku můžou jednoduše nasměrovat aby jela rovně nebo do zatáček – tříkolka se intuitivně ovládá pomoci nohou a pro děti je hračka se s ní naučit jezdit. La Cosa poskytuje bezpečný a vysoce odolný design a tím se zabraňuje převracení. I při první jízdě se překážky jako rohy koberců překonají velmi snadno. Odrážedlo je navíc vybaveno nárazníky, které ochrání nábytek a zdi. Dále má odrážedlo odkládací příhrádku do které můžou děti uložit své nejoblíbenější cennosti. La Cosa má nadčasový design a tvar a tento Italský výrobek je synonymem pro funkčnost a kvalitu, zároveň také vypadá skvěle.
























Tříkolky

Abc La cosa 2 je odrážedlo určeno pro vnitřní použití. Toto odrážedlo je velmi netradiční, neboť se z odrážedla dá udělat tříkolka s pedálama během několika vteřin.

















Komentáře

Oblíbené příspěvky